ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ι.Χ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ

Στις εγκαταστάσεις μας

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ (ΣΑΣΙ)

Όλα τα τμήματα που δεν απαιτούν την Ανύψωση του αυτοκινήτου όπως τα μασπιέ, ράμφη (χώρος κινητήρα), κολώνες, και χώρος αποσκευών.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ

Θα ελέγξουμε τον ¨εγκέφαλο¨ του αυτοκινήτου  με διαγνωστικό εξοπλισμό (OBD2), θα ακούσουμε τον ήχο του κινητήρα,  προκειμένου να γνωρίζετε όσο γίνεται καλύτερα την κατάσταση του αυτοκινήτου σας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

Πόρτες, φτερά,  καπό,  ουρανός. Ανομοιογένεια αποστάσεων, βαθουλώματα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

θα τσεκάρουμε τη λειτουργία του κιβωτίου και του συμπλέκτη, θα ακούσουμε το σασμάν,και  σε συνθήκες οδήγησης (εφόσον το όχημα φέρει πινακίδες και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη κυκλοφορία του και μας επιτραπεί η κυκλοφορία του.)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΨΥΞΗΣ

Θα ελέγξουμε για διαρροές και φθορές στα ψυγεία (κινητήρα/κλιματισμού) στις σωληνώσεις, στα  δοχεία αντιψυκτικού, θα ελέγξουμε τις στάθμες των υγρών, θα θέσουμε σε λειτουργία τα (βεντιλατέρ)σε πραγματική συνθήκη λειτουργείας του οχήματος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ελέγχουμε την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, τσεκάρουμε τις αναρτήσεις, δοκιμάζουμε τα φρένα (εφόσον το όχημα φέρει πινακίδες και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη κυκλοφορία του και μας επιτραπεί η κυκλοφορία του.)  και τέλος ελέγχουμε τα ελαστικά.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Μετράμε με ειδικά όργανα τη μπαταριά και το δυναμό, τεστάρουμε κάθε κουμπάκι που υπάρχει στο ταμπλό και γενικά στην καμπίνα, έλεγχο φωτών πορείας stop.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Δοκιμάζουμε όλες τις λειτουργίες του εσωτερικού χώρου, ελέγχουμε για τυχόν φθορές και λεκιάσεις σε μοκέτες, επενδύσεις.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Για την εκτίμηση, της πραγματικής χιλιομετρικής κατάστασης, εκτός από το διαγνωστικό που μπορεί να φαίνονται, Βιβλίο service και χαρτί ΚΤΕΟ.

 

Στον χώρο μας κατόπιν ραντεβού 25,00€ (Συμπ/νεται Φ.Π.Α)

Τηλ: 2105121916 - info@spathonis.gr

 

 
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ