ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Οι μπαταρίες των αυτοκινήτων είναι συστοιχίες επαναφορτιζόμενων στοιχείων. Είναι σχεδόν πάντα μολύβδου - θειικού οξέος, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι χάλυβα - αλκαλίου ή νικελίου - αλκαλίου. Η μπαταρία αποτελείται από έξι στοιχεία των 2 Volt, συνδεδεμένες σε σειρά έτσι ώστε στους ακροδέκτες της να έχει διαφορά δυναμικού 12 Volt. Η πραγματική τάση της μπαταρίας δεν είναι πάντα η ονομαστική των 12V. Κυμαίνεται από 14,5 V αμέσως μετά από μία πλήρη φόρτιση μέχρι τα 10,8 V αν είναι τελείως αφόρτιστη.


Τα βασικά χαρακτηριστικά μιας μπαταρίας είναι τα εξής:

 •  Μπορεί να επαναφορτιστεί εφ' όσον έχει δώσει κάποια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας.
 •  Έχει χαμηλή εσωτερική αντίσταση και έτσι μπορεί να δίνει υψηλά ρεύματα για την εκκίνηση στην μίζα χωρίς να προκαλείται σημαντική πτώση τάσεως.
 •  Ο ηλεκτρολύτης της είναι αραιωμένο θειικό οξύ και καθώς είναι διαβρωτικό πρέπει να μην του επιτρέπεται να έρθει σε επαφή με τα μάτια, το δέρμα , τα ρούχα ή τα εξαρτήματα και τα μέρη του αυτοκινήτου. (Σε περίπτωση που πέσει κάπου οξύ πρέπει να το ξεβγάλουμε με άφθονο νερό)
 •   Κατά την φόρτιση ο ηλεκτρολύτης παράγει υδρογόνο και οξυγόνο. Αυτό το μίγμα αερίων είναι εκρηκτικό και πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να αποφεύγουμε σπινθήρες, τσιγάρα ή φλόγες στην περιοχή όπου φορτίζεται μπαταρία.
 •  Μέρος του νερού που διαλύει το θειικό οξύ εξατμίζεται κατά την εκφόρτιση και χρειάζεται αναπλήρωση με απεσταγμένο ή απιονισμένο νερό.

  

                                ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Η εγγύηση μπαταριών των οχημάτων επιβεβαιώνεται με το παραστατικό του προϊόντος.
Εξαιρούνται της εγγύησης :
1. Μπαταρίες που έχασαν το ρεύμα τους λόγω παρατεταμένης ακινησίας του οχήματος.
2. Μπαταρίες που έχασαν το ρεύμα τους λόγω βλάβης του δυναμό.
3. Μπαταρίες που έχασαν το ρεύμα τους  από υπερβολική τροφοδοσία του δυναμό (υπερφόρτιση).
4. Μπαταρίες που έχουν χτυπηθεί είτε στους πόλους είτε στο δοχείο.
5. Βραχυκύκλωμα.
6. Μπαταρίες που έχουν χρησιμοποιηθεί ως εκκινητές ,για να δοθεί ρεύμα σε οποιοδήποτε άλλο όχημα.
7. Μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε(συνεργεία-οδική βοήθεια-και χρήση τέτοιου είδους,για  εκκινητές).
8. Μπαταρίες που έχουν διογκωθεί .
9. Μπαταρίες οι οποίες έχουν κάνει χρήση σε άλλη εφαρμογή από αυτή που έχει δηλώσει αρχικά ο αγοραστής. Π.χ (να τοποθετηθεί σε άλλο όχημα).
10. Μπαταρίες συμβατές που αγοράστηκαν για αυτοκίνητα με σύστημα Star-Stop.
 
Όλες οι μπαταρίες που είναι εντός εγγύησης φορτίζονται και ελέγχονται δωρεάν στο κατάστημα μας,όπως και η δυναμοί των οχημάτων.
 
Όλοι οι έλεγχοι γίνονται στην έδρα της εταιρείας.
 
Οι εγγυήσεις ανάλογα με το όχημα και τη χρήση τους μπορεί να διαφέρουν σε Diesel κινητήρες, αυτοκίνητα με σύστημα Star Stop.
 
Η λάθος φόρτιση, ο μη σωστός ,από τρίτους  ενώ το προϊόν είναι σε εγγύηση δεν καλύπτεται.
 
Η  ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ HELDEN ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Οι έξυπνες νέας τεχνολογίας μπαταρίες ,κλειστού τύπου με φωτεινά πολύχρωμα LED που δείχνουν την κατάσταση της μπαταρίας και του ηλεκτρονικού συστήματος του αυτοκινήτου (μίζα,δυναμό).Διατίθεται από 50ΑΗ-100ΑΗ. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 65,00€ 80,60€
 • ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ YUASA 45AH ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ YUASA 45AH ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:YUASA VOLT:12V ΑΜΠΕΡΩΡΙΑ (AH): 45 ΑΜΠΕΡ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (CCA):425 ΜΗΚΟΣ: 207mm ΠΛΑΤΟΣ: 175 ΥΨΟΣ: 175 ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ:ΔΕΞΙΑ (+) ΒΑΡΟΣ: 11.5kg ΕΓΓΥΗΣΗ: 24ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΛΟΥ:ΔΕΞΙΑ ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 51,61€ 64,00€
 • ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ YUASA 50AH ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ YUASA 50AH ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:YUASA VOLT:12V ΑΜΠΕΡΩΡΙΑ (AH): 50 ΑΜΠΕΡ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (CCA):420 ΜΗΚΟΣ: 207mm ΠΛΑΤΟΣ: 175 ΥΨΟΣ: 190 ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ:ΔΕΞΙΑ (+) ΒΑΡΟΣ: 12.5kg ΕΓΓΥΗΣΗ: 24 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΛΟΥ:ΔΕΞΙΑ ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 59,68€ 74,00€
 • ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ YUASA 56AH ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ YUASA 56AH ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:YUASA VOLT:12V ΑΜΠΕΡΩΡΙΑ (AH): 56 ΑΜΠΕΡ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (CCA):500 ΜΗΚΟΣ: 242mm ΠΛΑΤΟΣ: 175 ΥΨΟΣ: 175 ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ:ΔΕΞΙΑ (+) ΒΑΡΟΣ: 13.5kg ΕΓΓΥΗΣΗ: 24 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΛΟΥ:ΔΕΞΙΑ ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 66,13€ 82,00€
 • ΜΠΑΤΑΡΙΑ 55AH R. MODILE ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Τεχνολογία EXPANDED METAL, κατασκευασμένες με αρνητικές και θετικές πλάκες CALCIUM – CALCIUM 100%, maintenance free. Διαθέτουν ενδεικτικό μάτι για τον έλεγχο της μπαταρίας, αντιεκρηκτικό φίλτρο, περιβαλλοντικά καθαρές και ερμητικά κλειστές. Μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις σε υψ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 55,00€ 68,20€
 • ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ZAP ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Τεχνολογία CALCIUM-CALCIUM,EXPANDED METAL μοντέρνο design,υψηλής ποιότητας εκκίνηση,υψηλής απόδοδης 100%,maintenance free,εύκολη στη χρήση και στην τοποθέτηση.Διατίθεται από 43ΑΗ-125ΑΗ. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 64,80€ 80,35€
 • ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ZAP ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Τεχνολογία CALCIUM-CALCIUM,EXPANDED METAL μοντέρνο design,υψηλής ποιότητας εκκίνηση,υψηλής απόδοσης 100%,maintenance free,εύκολη στη χρήση και στην τοποθέτηση.Διατίθεται από 43ΑΗ-125ΑΗ. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 61,11€ 75,77€
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ